7Wonders

Obstaja več vodnih območij po vsem svetu, kjer so poročali o številnih zdravstvenih čudežih, vključno z Nordenau-om v Nemčiji, Lourd-om v Franciji, Tlacotejem v Mehiki in Nadano v Indiji.

Na tisoče ljudi je obiskalo ta mesta, da bi iskali zdravilne lastnosti vode, ki naj bi vsebovala tudi raztopljeni vodik in minerale.

Zdaj vam ni treba potovati na ta čudežna mesta, da bi uživali v prednostih. Prife International vam predstavlja napravo za izboljšanje kakovosti vode na osnovi mineralov, imenovan 7Wonders.

Deli na milijardo (PPB) so merska enota za raztopljeni vodik v vodi. Voda v 7Wonders ima meritev med 800 PPB in 1500 PPB po 5 minutah. Dokazano je, da pitje vode z raztopljenim vodikom poveča njene protivnetne in antioksidativne lastnosti.

Pozitivni odčitki ORP kažejo, da je vaša pitna voda bolj onesnažena, medtem ko negativni odčitki ORP kažejo, da je manj onesnažena. Bolj ko je ORP negativen, več antioksidativnih lastnosti ima voda, kar vam prinaša številne koristi. Voda v 7Wonders ima odčitek ORP med -300 in -700, odvisno od temperature vode. To pomeni, da ima voda 7Wonders močne antioksidativne lastnosti in sposobnost nevtralizacije škodljivih učinkov prostih radikalov.

Voda 7Wonders je alkalna, kar lahko pomaga nevtralizirati kislost hrane in pijače, ki jo uživamo.

Z manjšo velikostjo molekul v vodi pomaga pri dostavi hranil v naše celice, izboljša metabolizem in mikro cirkulacijo.

Prosti radikali so atomi, ki  so zelo nestabilni zaradi pomanjkanja elektronov zunanji lupini. Posledično iščejo druge atome ali molekule, s katerimi bi se povezali, da bi se stabilizirali. Ta proces lahko povzroči poškodbe človeških celic. Antioksidanti lahko preprečijo ali upočasnijo poškodbe celic, ki jih povzročajo prosti radikali.

Osnovni minerali, ki jih najdemo v 7 Wonders, vsebujejo bistvene minerale, kot so kalij, natrij, kalcij, magnezij, cink, metasilicijeva kislina in drugi minerali v sledovih.

Rezultati laboratorijskih testov kažejo njegovo antibakterijsko kakovost.

7Wonders